dijous, 2 d’abril del 2020

QUE NO PARI LA MÚSICA!

La música és molt important en la nostra vida. ja esteu escoltant música aquests dies? Ens voleu explicar quina? Nosaltres hem buscat algunes aplicacions perquè pogueu seguir gaudint des de casa.  Avui us deixem les dues primeres. Heu de tenir en compte algunes coses al descarregar-les:

Són versions gratis, però  vigileu en instal·lar-les ( no acceptar res extra, anar seguint només la fletxa de la App, res que surti a sota, ni prova gratis, ni premium...).
Quan juguem, en algunes surt publicitat de tant en tant, ignorar i si es fa molt pesat, provar de jugar sense “los datos” del mòbil, però recordar posar-los en acabar. Mi acceptar res.




https://play.google.com/store/apps/details?id=br.com.rodrigokolb.realpercussion&hl=es


Consta petites lliçons de ritmes, per aprendre i repetir.
-         Loops, són músiques per tocar a sobre i divertir-se.
-         Amb el botó vermell pots gravar la teva interpretació , després  exportar-la  i enviar-la als teus amics perquè vegin el ritme que portes a dins! És molt divertit!

https://play.google.com/store/apps/details?id=ru.demax.rhythmerr&hl=es

Per aprendre llenguatge musical, la lectura del RITME. Totalment didàctica, consta de repetir els ritmes clicant a la pantalla, molt fàcil, progressiu.

Què? Us animeu a descarregar-les i provar-les? Ens podeu deixar un comentari i dir-nos que us han semblat. Al llarg dels propers dies us ensenyarem unes altres aplicacions musicals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada