dimarts, 1 d’octubre del 2019

Chameleon Markers

En les tendes de pintura i art hi ha molts retoladors a base d'alcohol com per exemple els Copic Markers o els de Winson&Newton, però fa temps van sortir un tipus molt especial de retoladors a base d'alcohol de la marca Chameleon.
Aquest retoladors són molt especials perquè tenen la habilitat de poder fer una transició de color, per exemple: Si ajuntes el color verd amb un color mes verd fosc pot fer la transició de un verd mes fosc a un mes clar, també es pot utilitzar amb altres colors conseguint un to molt bo.
També el retolador te una tinta especial transparent per fer un degradat de transparent a el color que hi ha, lo bo d'aquests es que també al ser a base d'alcohol es pot fer semblant als Copics , tenen dos puntes, la punta de brush (punta de pinzell) i la predeterminada.
El pack de 52 colors te tots els color i també un pen per corregir errors i un detail pen, també te puntes de recambi i pinces, la caixa es bastant bona.
Les coses dolentes es que de vegades pot semblar complicat fer servir aquests retoladors per el temps de cambi de color i la incertesa de la transició

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada